Monica Cruz: Mlađa sestra zasjenila slavnu Penelope

Piše: Redakcija

Svijet dobro poznaje slavnu i lijepu glumicu Penelope Cruz, no tek rijetki znaju da u porodici Cruz postoji još jedan glumica, istina nešto manje poznata, ali jednako talentirana i možda čak i ljepša od slavnije sestre.

Monica Cruz rođena je 1977. kao drugo dijete i kćerka frizerke i automehaničara. Pored Penelope, rođene 1974. Monica ima i brata Eduarda (32) koji je pjevač.

Za razliku od brata i sestre, zaljubljenih u muziku i glumu, Monica je od malih nogu zavoljela ples, te je završila uglednu špansku Kraljevsku akademiju za ples, gdje je studirala klasični balet i flamenco.

 

Ipak, pored plesa, Monica se uspješno bavi i glumom, gdje joj ne nedostaje talenta i glamura. Igrala je u filmovima kao što su Asterix, Pirati s Kariba i mnogim drugima. Majka jednog djeteta, čiji će anonimni otac i donator sjemena još dugo ostati nepoznat, čest je gost glamuroznih događaja u društvu svoje poznatije i slavnije sestre. Njena elegancija šarm na tim dešavanjima apsolutno dolaze do izražaja, uz neizbježne usporedbe sa starijom sestrom.

 

Tako je nedavno u društvu sestre bila gost na glamuroznoj zabavi poznate marke sladoleda Magnum organiziranoj u Gran Maestre teataru u Madridu. Njena pojava u atraktivnoj haljini sa dubokim dekolteom izazvala je veliku pažnju na crvenom tepihu. Britanski mediji kojima nije mogao promaći niti jedan detalj, tvrde da je mlađa sestra Cruz starijoj i poznatijoj sestri zapravo ukrala show i pomalo je gurnula u sjenu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti