Neprepoznatljiva: Ovako danas izgleda Toni Braxton

Piše: Redakcija

Kada je 90-ih godina snimila ljubavnu baladu “Unbreak My Heart”, pjevačica Toni Braxton sigurno nije ni sanjala da će postići takav uspjeh. Mnogi su svoje ljubavne brodolome prolazili upravo uz tu pjesmu, no, na veliku žalost mnogobrojnih fanova, Toni taj uspjeh više nije ponovila.  Zdravstveni problemi spriječili su je da nastavi sa svjetski uspješnom karijerom.

Toni Braxton

Naime, 2008. godine doktori su joj  dijagnosticirali lupus, autoimunu bolest od koje boluje i Selena Gomez, nakon što je kolabirala tokom nastupa u Las Vegasu.

– Ne mogu se pojaviti na televiziji kada mi je loš dan, a lupus mi je donio probleme i u ljubavnom životu. Sramila sam se svoje bolesti i mislila kako niko ne želi biti u vezi sa ženom koja ima lupus. Bila sam jako nesigurna u sebe – priznala je Toni, kojoj je vjeru u ljubav vratio reper Birdman, za kojeg se nedavno zaručila.

Iako joj je 50 godina Toni se i dalje može pohvaliti zavidnom figorom, no, po mišljenju mnogih danas izgleda neprepoznatljivo. Prosudite sami.

Toni Braxton

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti