Lijepa Rania sa svijetom podijelila sretnu vijest: Najvažniji dan u kraljevskoj porodici

Piše: Redakcija

Ona je jedna od najljepših pripadnica kraljevskih porodica svijeta. Jordanska kraljica Rania, koja se s punim pravom nalazi na listama najbolje obučenih žena, sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila jedan važan događaj u životu – sa svojim suprugom, kraljem Abdulahom II, slavi 25. godišnjicu braka.

Kraljica Rania i kralj Abdulah II.

Kako bi sa cijelim svijetom podijelila važan trenutak svog života, jordanska kraljica Rania na Instagramu je objavila fotografiju sa suprugom, kraljem Abdulahom II, i otkrila kako par ima velik razlog za slavlje – 25. godišnjicu braka. Ispod fotografije napisala je:

– Zahvalna što svaki dan mogu provesti uz tebe. Sretna nam godišnjica.

Par se upoznao na jednoj večeri 1992. godine, a vjenčali su se 10. juna 1993. godine u palači Zahran. Rania al-Yassinwore za svoj dan iz snova odabrala je samo za nju rađenu vjenčanicu s potpisom Brucea Oldfielda, a sve od tada javnost sa zanimanjem prati njene odjevne kombinacije, koje su uvijek očaravajući.

Svoje prvo dijete, prijestolonasljednika, princa Husseina, Rania je rodila 28. juna 1994. godine, a princeza Iman stigla im je 27. septembra 1993. Princeza Salma rodila se 26. septembra 2000., a princ Hashem 30. januara 2005. godine.

Pročitajte još