Kad Severina i Igor Kojić uživaju na moru, onda to izgleda ovako…

Piše: Redakcija

Supružnici Severina i Igor Kojić nakratko su pobjegli od gradske vreve kako bi se u potpunosti posvetili samo jedno drugom. Da je njihova ljubav snažna jednako kao i prvog dana, najbolje svjedoči fotografija koja uistinu priča više od hiljadu riječi. Skriveni od očiju znatiželjnika, zaljubljeni supružnici uživaju u ljetnim radostima, a samo jedan jedini kadar prenio je sve emocije koje gaje jedno prema drugome…

– Kamen gori, val se pjeni… ❤ – napisala je Severina u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu. Kadar je to na koji je malo ko ostao imun. Prepuštena strastvenom poljupcu i nježnom zagrljaju svog supruga Igora Kojića, jedna od regionalni najpopularnijih pjevačica, čini se, proživljava lijepe trenutke u svom životu.

Dvoje vidno zaljubljenih supružnika, skriveni od očiju znatiželjnika, uživaju u zajedničkim trenucima na stjenovitoj plaži, a Severininim vjernim pratiteljima nije promakla sva ljubav i strast koja je itekako opipljiva iz jednog jedinog kadra.

Splitka pjevačica u aprilu je proslavila 46. rođendan, a te se godine nimalo ne vide na njenoj liniji. Da je za uspjeh, osim talenta u dobre pjesme, itekako potrebno ulagati i u fizički izgled Severina, čini se, vrlo dobro zna. Baš kao i brojna slavna svjetska imena iz svjetske muzičke industrije.

 

Pročitajte još