Hilary Duff u iščekivanju kćerkice: Trbuščić joj dobro pristaje

Piše: Redakcija

Prije nekoliko dana Hilary je objavila da je ponovno trudna, a otkrila je i spol djeteta koje će dobiti u vezi sa svojim Matthewom.

Poznata američka glumica Hilary Duff, koja se proslavila brojnim tinejdžerskim filmovima, a koja trenutno igra jednu od vodećih uloga u popularnoj seriji “Younger”, ponosno pokazuje svoj trudnički trbuščić.

Lijepa 30-godišnjakinja prije nekoliko dana na Instagramu je objavila da je ponovno trudna, a nije izdržala da se ne pohvali kako ona i dečko Matthew Koma već znaju spol djeteta.

– Napravili smo malu princezu i ne možemo biti ponosniji – napisala je uz fotografiju na kojoj nosi pripijenu šarenu haljinu i uživa u zagrljaju svog dragog.

Hilary već ima sina Lucu Cruza iz veze s hokejašem Mikeom Comrieom s kojim je u braku bila šest godina.

Čini se da se 6-godišnji Luca i glumicin novi dečko Matthew odlično slažu jer se veseli trojac često može vidjeti u opuštenim šetnjama Los Angelesom.

Proteklog vikenda snimljeni su kako odlaze na jednu zabavu na koju su odlučili odnijeti puno ružičastih balona.

Trudnica Hilary izgledala je zgodno u simpatičnoj dnevnoj kombinaciji – crnim trapericama, majici s cvjetnim uzorkom koja je istaknula trbuščić i crnim mokasinama. Ženstven dnevni look zapečatila je crvenom torbicom koja je privlačila poglede.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti