Podrška supruga: Princ Harry umirio nervoznu Meghan

Piše: Redakcija
U sklopu ceremonije Trooping the Colour, kojom se tradicionalno slavi rođendan kraljice Elizabethe, princ Harry i Meghan Markle prvi put su se zajedno pojavili na balkonu Buckinghamske palate, a svoju nervozu zbog tog događaja  novopečena vojvotkinja nije mogla sakriti. Stručnjaci su analizirali govor tijela princa Harryja i Meghan i došli do zaključka da Meghan u procesu savladavanja različitih protokola ima apsolutnu podršku supruga.
Naime, Harry konstantno pokazuje brigu za svoju dragu, pa ju je tako, nakon što je primijetio da je nervozna pitao je li dobro, a ona mu je kratko sa smiješkom rekla da jeste. Vojvotkinja od Sussexa uzvratila mu je istim pitanjem, na što je i on njoj potvrdno odgovorio. Nekoliko sekundi kasnije dodao joj je samo da će avioni  Kraljevskih snaga preletjeti iznad njih te da će u tom trenutku svi gledati prema nebu, što je svakako svima, osim Meghan, poznata procedura.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti