Više se ne kriju: Pogledajte koga ljubi najljepša žena svijeta

Piše: Redakcija

Nick Jonas i Priyanka Chopra konačno su potvrdili šuškanja da su novi holivudski par. 25-godišnji pjevač  i 35-godišnja „Quantico“ zvijezda, koja je 2000.godine odnijela i titulu najljepše žene svijeta, snimljeni su ovog vikenda na JFK aerodromu u New Yorku. I dok je Jonas preferirao casual kombinaciju, Priyanka, koju su tabloidi u vrijeme početka njegove teniske krize, povezivali i sa Novakom Đokovićem, se odlučila za elegantniju odjevnu kombinaciju pink top i pantalone u istoj boji.

Nick i Priyanka zajedno na JFK aerodromu u New Yorku

„Us Weekly“ je krajem maja počeo pisati o njihovoj vezi pozivajući se na neimenovane izvore koji su novinarima ovog lista tvrdili: „Dobar su par, i oboje su zainteresirani jedno za drugo“, no potvrda navoda nikada od njih dvoje nije stizala, sve do sada, kada su se zajedno pojavili u New Yorku.

Da se dešava nešto više od prijateljstva između njih dvoje dalo se naslutiti na koncertu „Ljepotica i zvijer uživo koncert“ u Hollywood Bowlu, ko i na utamici Los Angeles Dodgersa, a potom i večeri u zapadnom Hollywoodu.

Pročitajte još