Emina Jahović: Neće mi biti svejedno kada Mustafa nađe nekog

Piše: Redakcija

Emina Jahović i Mustafa Sandal su se prije nekoliko dana i zvanično razveli, a pjevačica ne krije da joj nije svejedno  pri pomisli da Mustafa nađe drugu partnerku.

– Naravno da mi neće biti svejedno kada Mustafa nađe nekog, kao  što ni njemu ne bi bilo da me vidi s drugim čovjekom. Ali to je normalna stvar i kada smo se razvodili, znali smo da će i to jednoga dana morati da se dogodi – rekla je Emina za kanal IDJ.

Pjevačica je objasnila da je njihovim sinovima Yamanu i Yavuzu  teško pao rastanak roditelja i raspad porodice, ali da su se sada navikli na novonastalu situaciju.

– Žena mora da bude jaka i snažna zbog djece i sebe same. Nemam alternativu da budem slaba. Yaman i Yavuz su sada dobro, na početku je sve bilo teško. Nijedan razvod ne može da usreći čovjeka, već samo da ga rastuži. Optimista sam i očekujem neki novi život nakon svega – poručila je Jahovićeva.

Kako su pisali turski mediji, Emina je poslije razvoda dobila luksuznu vilu u Istanbulu vrijednu 16 miliona eura, a Mustafa joj je ustupio i muzički studio vrijedan četiri miliona.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti