Odmor u velikom stilu: Messi sa zgodnom suprugom Antonellom uživao na jahti

Piše: Redakcija

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Argentinac Lionel Messi zavjetovao se na vječnu ljubav Antonelli, koja mu je prije braka bila ljubav iz djetinjstva i dugogodišnja djevojka.

Njihovo vjenčanje održano je u domovini u gradu u kojem su se još kao djeca upoznali. Antonella plijeni prirodnom ljepotom i zanosnim tijelom na svakoj utakmici na kojoj se pojavi.

Ponosna je majka tri sina; Thiago koji ima pet godina, Matea dvije i Ciro kojeg je rodila u martu ove godine.

Kada se Antonella pojavi na utakmici sa sinovima da bodri Messija, nastane opća pometnja, dok se fotografi utrkuju ko će bolji kadar da uslika. Ona je miljenica na svim svečanostima, a posebno je svi pamte kada se pojavila na dodjeli “Zlatne lopte.” Mediji su tada pisali ako je Messi dobitnik “Zlatne lopte,” onda je Antonella “Zlatna supruga.”

Tom prilikom Cristiano Ronaldo javno je iskazao divljenje fizičkom izgledu Messijeve supruge. Antonella i Messi često odmaraju na mondenskim ljetovalištima na svojoj jahti. Par odmara u velikom stilu, onako kako to priliči jednom od najbogatijih sportista planete. Messijeva supruga tom prilikom “počasti” paparazze minijaturnim kupaćim.

Antonella je prvo studirala stomatologiju, ali se brzo predomilslila i uspješno završila komunikacije. Trenutno se bavi odgajanjem tri sina i uspješno vodi svoju modnu liniju cipela pod nazivom “Sarkany.” Da je svi vole dokazuje i činjenica da je na Instagramu prati sedam miliona pratilaca.

Za razliku od drugih supruga fudbalera Antonella se skromno oblači, ne voli da postavlja slike luksuznih tašni i automobila koje posjeduje. Važi za izuzetno skromnu i prizemnu devojku, što joj je donijelo nezvaničnu titulu miljenice žene fudbalera.

Pročitajte još