Malena Suri Cruise izrasta u pravu ljepoticu i sve je sličnija tati Tomu

Piše: Redakcija

Katie Holmes pratila je svoju kćerkicu Suri u školu. Iako Katie pokušava da Suri ima što normalniji život daleko od medija, paparazzi ih ipak ulove. 12-godišnja Suri izrasta u pravu ljepoticu, a sve je sličnija svome ocu Tomu Cruiseu koji s njom ne razgovara.

Iako Holmes i Cruise nakon razvoda nikada javno nisu progovorili o razlozima prekida, uvijek se špekuliralo kako je glavni krivac njegova zaluđenost scijentologijom, a kada je u tu kontroverznu zajednicu htio uključiti i kćerkicu Suri, Katie je poduzela sve kako bi je spasila.

Pritom nije poznato sudjeluje li uspješni holivudski glumac, koji se uredno nalazi na listi najplaćenijih osoba filmske industrije, u troškovima alimentacije ili pak Katie sve pokriva sama. Uvijek škrt na riječima kada se radi o privatnom životu, Cruise je tek kratko prokomentirao nedavno pitanje smatra li da će se i malena Suri baciti u glumu kada odraste.

– Nikad ne znate – promrmljao je 55-godišnjak kojeg smatraju jednim od najistaknutijih članova scijentološke zajednice. Poznati otac itekako se udaljio od kćerkice, a postoje tek nagađanja da ponekad održavaju odnos telefonski.

Suri Cruise, Katie Holmes

Suri Cruise, Katie Holmes

Suri Cruise, Katie Holmes

 

Pročitajte još