Chanel: Jedan miris, dva proizvoda i postupka

Piše: Redakcija

CHANEL predstavlja dva nova načina kako se može nositi miris N°5 L’EAU, svježa verzija legendarnog mirisa kuće CHANEL, koju je kreirao Olivier Polge u saradnji s laboratorijem za kreiranje i razvoj mirisa. Višenamjenski, prenosiv i elegantan, N°5 L’EAU ALL-OVER SPRAY i N° 5 L’EAU KREMA ZA RUKE ženama pružaju slobodu izražavanja, omogućujući im da s oba proizvoda kreiraju vlastitu rutinu i uživaju u različitom nanošenju, osjećaju i kretanju.

N°5 L’EAU CHANEL ALL-OVER SPRAY – OSVJEŽAVAJUĆI SPREJ

Osvježavajući način da se probudite, ili za dopunu mirisa kroz cijeli dan, N°5 L’EAU ALL-OVER SPRAY je mirisni sprej za kosu i tijelo, izuzetno bogata izmaglica u elegantnoj, prenosivoj bočici. Njegov elegantan i diskretan dizajn olakšava korištenje u svakom trenutku. Savršen proizvod za mirisanje Ijeti.

CHANEL PERFUMS N°5 CHANEL KREMA ZA RUKE – NEODOLJIV DODATAK

N° 5 L’EAU ON HAND CREAM je tako praktičan i elegantan dodatak koji ne možete ostaviti nakon što ga isprobate. Hranjiva i hidratantna tekstura odmah se upija i kožu čini baršunasto mekom i nježno mirisnom. S njenim jedinstvenim dizajnom lakim za korištenje, poželjet ćete je držati u torbici tako da je možete nanositi kada god i gdje god to želite.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti