Supruga Bali-bega prava je ljepotica bez imalo šminke

Piše: Redakcija

Turska glumica Fahryje Evcen, prije godinu zauvijek je zarobila srce jednog od najpoznatijih turskih ljepotana, glumca Buraka Özçivita, slovi za ljepoticu bez mane. I dok je se na malim ekranima, kao i na društvenim događanjima, može vidjeti uvijek besprijekorno našminkanu, ona za medije uvijek govori da se privatno šminka minimalno.

Na svom je Instagram profilu napokon objavila i fotografiju na kojoj na licu nema baš ni trunčice make-upa i zaslužila gotovo 750.000 lajkova i 9.500 komentara, pozitivnih. Jedna je od žena današnjice koja ističe da je ljepota duše najvažnija za sjaj u očima, za vanjsku ljepotu. Njena slava, slava njenog supruga, ali i to isticanje jednostavnosti života donijeli su joj 7,4 miliona pratitelja na Instagramu. Tu je njen suprug ipak nešto popularniji, s njih čak 11,5 miliona!

Za Buraka Özçivita se udala 29. juna prošle godine u palači Sait Halim Paşa Yalısı, drevnom zdanju na evropskoj obali Bospora u istanbulskoj općini Sariye. Nakon svadbe nestali su pred svjetlima reflektora i skrivali se, samo njih dvoje, na plažama Maldiva. Uskoro će slaviti prvu godišnjicu braka, a njihove zajedničke fotografije govore da žive bajku.

Instagram

Instagram

Instagram

Pročitajte još