Janet Jackson: Kad sam sa sinom sve je dobro, čak i kada nije

Piše: Redakcija

Popularna pjevačica Janet Jackson je u nedavnom, a jednom od rijetkih, intervjuu govorila o svom sinu Eissu.

– Moj mi je sin u proteklih 17 mjeseci, otkako je došao na svijet, pružio potpuno novu dimenziju ljubavi. Svaki dan, svaku veče, držeći sina u naručju osjećam mir, spokoj i u tim trenucima osjećam da je sve dobro, čak i kada nije – izjavila je Janet.

Sestra prerano preminulog kralja popa Michaela Jacksona svoje prvo dijete, sina Eissu Al Manu, rodila je prošle godine u 51. godini života. Ubrzo nakon porođaja, ona se razvela od oca svog djeteta,  Wissama Al Mane, s kojim je bila u braku od 2012. godine. Kako su tada tvrdili izvori bliski paru, Janet se u braku osjećala kao zatvorenik, a zbog ljubavi promijenila je i vjeru.

No, čini se da su ružni dani iza nje.

– U ovom ludom svijetu šoubiznisa u kojemu sam već godinama, moj mi je Eissa najveća radost. Uživam u svakom njegovu pogledu i osmijehu. Moj su lijek sin i muzika – rekla je Janet Jackson.

 | Author: Profimedia

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti