Ryan Gosling: Rijetki izlazak s kćerkom

Piše: Redakcija

Ryan Gosling i Eva Mendes jedan su od najtajanstvenijih  holivudskih parova. Oni tako  ne vole svoje kćerkice izlagati znatiželjnim pogledima javnosti, ali ih paparazzi ipak uspiju povremeno uhvatiti u odlasku na sladoled.

Cijelu porodicu zajedno teško je uhvatiti, ali zato glumac Ryan Gosling sa svojom trogodišnjom Esmeraldom voli povremeno otići na izlet u grad dok supruga Eva Mendes ostane kod kuće s dvogodišnjom Amadom. Tata i kćerka najčešće odu u shopping, poput ovog kada su birali parfem, nakon kojeg se počaste sa sladoledom.

I dok se 37-godišnji glumac skrivao pod kačketom, njegova djevojčica bezbrižno je nosila svoj shake  obučena u šarenu haljinicu i crne cipelice. Kanadski glumac trenutno je bez angažmana, a  nedavno je završio sa snimanjem filma “First Man”.

*EXCLUSIVE* Los Angeles, CA - Ryan Gosling was spotted out buying perfume with daughter Esmerelda.
Pictured: Ryan Gosling and Esmeralda
*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 373852115, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti