Nataša Bekvalac daleko od očiju javnosti utjehu pronalazi u svojim kćerkama

Piše: Redakcija

Muzička zvijezda Nataša Bekvalac je prije dva mjeseca pretrpjela fizičko nasilje od strane svog supruga Luke Lazukića, nakon čega su još uvijek zakoniti supružnici prestali da žive zajedno, a sudski postupak za nasilje u porodici je u toku. Pjevačica se od cijele medijske pompe sklonila na privatno imanje u Čeneju, gdje se trudi da prebrodi težak životni period, a snagu crpi u kćerkicama Hani i Katji.

Od incidenta koji se desio u noći između 12. i 13. aprila, Nataša je prestala da komunicira sa medijima i koristi društvene mreže, ali je to nedavno prekršila objavivši fotografiju sa starijom kćerkom u konjušnici, da bi sada objavila još jedan prizor iz porodičnog života na salašu, ovoga puta sa tromjesečnom kćerkom Katjom.

– Djevojke, djevojke – napisala je kratko ona uz idiličan prizor.

View this post on Instagram

Girls ,girls👩‍👧

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti