Neprepoznatljiv: Shia LaBeouf potpuno promijenio izgled

Piše: Redakcija

Glumac koji je poznat kao jedan od holivudskih zavodnika,  Shia LaBeouf,  na posljednjim fotografijama jedva  je prepoznatljiv.  Riječ je o transformaciji u ulogu ovisnika o heroinu i osuđenom pedofilu, a sve to  za potrebe snimanja novog filma. I to ne bilo kakvog filma. Naime, riječ je o biografskom filmu “Honey Boy“ u kojem Shia glumi vlastitog oca Jeffreya.

Glumac jako liči na svog oca u mlađim danima, zahvaljujući proćelavoj periki i odjeći koju je nosio. Scenarij za film o svom životu, odnosno djetinjstvu i odnosu s ocem Jeffreyem napisao je  sam tokom odvikavanja i rehabilitacije koje mu je odredio sud.

Glumac i reditelj izjavio je za magazin Esquire kako će sigurno  dobiti niz kritika zbog ovog projekta.

– Otac mi je puno toga pružio, a njegovo nasljeđe prema meni je zapravo emocionalno. I nije ostavilo loše posljedice na mene. Oblikovao je moju ličnost i to je blagoslov – izjavio je Shia.

Shia LaBeouf glumačku je karijeru započeo na  Disney Channelu, a najpoznatije filmske uloge su mu u filmovima Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje, Oko sokolovo, Charliejevi anđeli 2: Punom brzinom te naravno Transformeri, Transformeri: Osveta poraženih i Transformeri: Tamna strana Mjeseca.

 

Pročitajte još