Janet Jackson: Ni nakon razvoda ne prestaje strahovati zbog ponašanja bivšeg supruga

Piše: Redakcija

Wissam Al Mana, poznat po divljem ponašanju, bio je u hotelskoj sobi sa sinom kad je Janet dobila uznemirujući poziv.

Ni nakon razvoda braka Janet Jackson ne prestaje strahovati zbog ponašanja bivšeg supruga Wissama Al Mane: njegova je kućna pomoćnica svjedočila njegovim povišenim tonovima i nekontroliranom ponašanju, zaključala se od straha u kupaonicu te iznimno uznemirena pozvala Janet.

52-godišnja pjevačica u braku s 43-godišnjim milionerom trpjela kontinuirano verbalno zlostavljanje i maltretiranje, a takvom načinu života odlučila je reći ‘ne’ kad je njihov sin navršio tri mjeseca.

Proteklog vikenda Janet je strahovala za svoje dijete koje je boravilo s ocem koji je poznat po problematičnom ponašanju pa je, pišu strani mediji, morala pozvati policiju da provjeri što se događa i je li dječak dobro. Maleni Eisse je s tatom boravio u hotelskoj sobi u Malibuu.

Janetin brat Randy izjavio je da je Janet policiju odlučila pozvati nakon telefonskog poziva koji je stigao od kućne pomoćnice Wissama Al Mane, koja se zaključala u kupaonicu, u strahu od Wissaminog divljanja.

Policija je stigla na mjesto događaja, i zaključila da je maleni Eisse dobro, što je umirilo poznatu pjevačicu.

Janet Jackson i Wissam Al Mana vjenčali su se 2012. godine u potpunoj tajnosti te tek iduće godine otkrili da su u braku. Raspad braka u Janetinom životu označava treći razvod: 1984. godine se udala za pjevača Jamesa Debargea, ali je brak poništen godinu dana kasnije, dok se 2000. godine razvela od plesača Renea Elizonda s kojim je bila u braku devet godina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti