Idila od 25 kvadrata: Zavirite u praktični dom na točkovima

Piše: Redakcija

Zvuči nevjerovatno, ali u kućicu na točkovima, dugu oko 10 metara i široku oko dva i po metra, dizajneri su uspjeli smjestiti spavaću sobu s bračnim krevetom, luksuzno kupatilo, potpuno opremljenu kuhinju i dnevni boravak koji se zahvaljujući genijalnoj ideji vrlo jednostavno može proširiti i postati odlično mjesto za vrtne zabave.

Druženja su bila temeljna ideja vlasnicima ove kuće vrijedne oko 200 hiljada KM, pa su dizajneri u jedan zid dnevnog boravka, nasuprot ulaznim vratima u kuću, ugradili garažna vrata čijim se podizanjem dobiva neograničen prostor, uslovljen samo mjestom na koje ste kućicu parkirali. Spavaća soba smještena je u gornjem dijelu ove četiri metra visoke kućice.

Pogledajte kako ova zanimljiva kućica izgleda.

Social Tiny kuća

Social Tiny kuća

Social Tiny kuća

Social Tiny kuća

Social Tiny kuća

Social Tiny kuća

Social Tiny kuća

Social Tiny kuća

Social Tiny kuća

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti