Jennifer Garner i Ben Affleck: I nakon razvoda funkcioniraju kao porodica

Piše: Redakcija

Bivši supružnici Jennifer Garner (46) i Ben Affleck (46) jedan su od boljih primjera razvedenih parova koji se i nakon razlaza trude oko zajedničkih druženja na kojima djeluju poput sretne porodice.

Baseball utakmica sina Samuela bila je dovoljan razlog d se razvedeni glumački par ponovno sastane i bodri petogodišnjaka na njegov važan dan. Poput najobičnije porodice, poznati glumci sjeli su na obližnju livadu i s ostalim roditeljima pratili utakmicu.

Upravo zbog svoje troje djece, Violet (11), Seraphine (8) i Samuela (5), Jennifer i Ben ego su ostavili po strani te se i dalje trude biti svi na okupu svakoga vikenda.

Par se rastajao i mirio pune dvije godine, pristali su odlaziti i kod bračnog savjetnika, no nisu uspjeli. Uprkos trudu i vjeri, njihovoj ljubavi došao je kraj, a lani su stavili i službeni potpis na papire za razvod. I danas funkcioniraju poput porodice, a nedjeljom redovito zajedno odlaze i u crkvu.

Takav prisan odnos bivših ljubavnika prihvatili su i njihovi novi partneri; Benova djevojka, filmska producentica Lindsay Shookus, kao i glumicin novi dečko.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti