Melania Trump nakon operacije: Osjećam se sjajno

Piše: Redakcija

Prva dama SAD-a Melania Trump prvi put se oglasila nakon operacije. U javnosti nije viđena još od operacije koju je imala ovog mjeseca, a kako bi završila priče koje mediji plasiraju u javnosti, oglasila se na Twitteru, te demantirala navode od svom zdravlju i braku s Donaldom Trumpom.

– Budite uvjereni, ja sam u Bijeloj kući sa svojom porodicom, osjećam se sjajno i radim vrijedno u ime djece i američkog naroda – napisala je Melania.

Glasine su se pojavile 20 dana od kada je posljednji put viđena s predsjednikom Donaldom Trumpom, kada su dočekali tri američka zatvorenika iz Sjeverne Koreje. Bijela kuća je već odbacila spekulacije o odnosima među Trumpovima. Na Twitteru su se pojavili neki komentari da je Trump umjesto Melanie napisao tvit. Bijela kuća je 14. maja saopćila da će Melania biti primljena u nacionalni vojni zdravstveni centar u blizini Washingtona na liječenje benignog stanja bubrega. Procedura je bila uspješna i nije bilo komplikacija, saopćila je Bijela kuća nakon njenog izlaska iz bolnice 20. maja. S obzirom na to da ona nije od tada fotografirana, počele su da kruže teorije, uključujući i onu da je u New Yorku sa svojim sinom.

Pročitajte još