Irina Shayk: Obračun s paparazzima

Piše: Redakcija

Da su slavne osobe stalno pod povećalom javnosti koja prati svaki njihov korak i da su izložene objektivima nasrtljivih paparazzija od kojih se ne mogu sakriti, potvrđuje i situacija u koju je ovog puta bila uključena Irina Shayk. Poznata manekenka i bivša djevojka Cristiana Ronalda, koja je trenutno u intimnoj vezi s glumcem Bradleyjem Cooperom, odlučila se opustiti u šetnji Manhattanom sa svojom kćerkom Leom De Seine kada ih je na povratku u njen njujorški apartman zatekla hrpa paparazzija.

Lijepa ruska manekenka nije bila oduševljena prizorom koji ju je dočekao pa se prvo pokušala sakriti ispod svog kaputa, a onda je okupljenim fotografima poslala univerzalnu poruku koju svi razumiju. Prilikom ulaska u zgradu, vidno iznervirana Irina je skrivajući se od objektiva, fotografima pokazala srednji prst i tako poručila da nije zainteresirana za dijeljenje svojih privatnih trenutaka s očima javnosti.

Irina je za ovu priliku obukla  jednostavnu crnu haljinu preko koje je nosila bež kaut,  a cijeli stajling je zaokružila smeđim kožnim čizmama i običnom punđom.

 | Author: Profimedia

 | Author: Profimedia

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti