Zlatan Stipišić Gibonni otkrio zašto je napustio heavy metal…

Piše: Redakcija

Zlatan Stipišić Gibonni jedan je od najomiljenijih i najuspješnijih hrvatskih muzičara, a poznato je da je prije kantautorske karijere bio pjevač u heavy metal grupi Osmi putnik.

– Godine 1988. ovdje sam svirao s mojim tadašnjim bendom Osmi putnik. Nakon treće pjesme sam jednostavno osjetio da to više nije to, da to više nije moj bend u kojem se osjećam dobro i tako je i bilo – to je bio moj posljednji koncert s njima.

Na taj način Valjevo je postalo važna stanica ka mom daljnjem životu i karijeri, i evo me sad ovdje ponovno, poslije trideset godina – rekao je Gibonni.

Inače, Gibonni je u Valjevu nastupio na Jazz festivalu, a u pratnji Matije Dedića na klaviru izveo je svoje najpoznatije hitove u jazz aranžmanima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti