Catherine Zeta Jones i Michael Douglas: Slavlje sa stilom

Piše: Redakcija

Glumački par Catherine Zeta Jones i Michael Douglas,  tokom 18 godina dugogo braka, dobili su dvoje djece, 15-godišnju kćerku Carys te dvije godine starijeg sina Dylana. Protekla sedmica je za njih bila posebno značajna jer je njihov  sin imao matursku proslavu. Naime,  Dylan će ubrzo  upisati fakultet, a njegova ponosna mama Catherine nije mogla sakriti svoju sreću, pa je njegovu fotografiju objavila na Instagram profilu.

Dylan je pozirao u elegantnom crnom odijelu i bijeloj košulji, dok je oko vrata imao crnu leptir mašnu, a na reveru nosio bijele ruže. Imao je i vrlo modernu frizuru, a obožavatelji su primijetili i kako Dylan neodoljivo liči na svoju mamu. . Osim fotografije na kojoj on pozira, Catherine je objavila  i još jednu na kojoj ona pozira sa svoja dva najvažnija muškarca, Dylanom i suprugom Michaelom.

Catherine je blistala u jarko ružičastoj haljini, a Michael je, kao i uvijek, izgledao prefinjeno u bijeloj košulji i svijetlom odijelu.

–  Matura je iza ugla. Jako sam ponosna na tebe Dylan, moj budući studentu. Volim te – napisala je emotivna Catherine uz fotografiju i dodala brojne emotikone srca. Prije nego što je sina ispratila na zabavu, Catherine je i kod kuće priredila malu svečanost za ovaj važan dan. Uredila je kuću i dekorirala je s mnogo cvijeća, a našalila se i kako, za određenu cijenu, nudi svoje cvjećarske usluge za potrebe vjenčanja.

https://www.instagram.com/p/BjSzhAkgXDz/?taken-by=catherinezetajones

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti