Novosti

Lily Allen o preljubi: Bila sam loša majka

Pjevačica Lily Allena javno je priznala preljubu i bez ikakvog ustručavanja po prvi put progovorila o svim problemima s kojim se suočavala prije šest godina. Muzičarka Lily Allen dostigla je vrhunac popularnosti na pop sceni 2000. godina, a kako kaže naknadni povratak na scenu 2012. stvorio je u njoj osjećaj usamljenosti, kada je izgubila potpunu kontrolu nad svojim životom.

Tridesetrogodišnja pjevačica, najpoznatija po svjetskom hitu Not Fair, ističe da su problemi počeli da se javljaju u periodu kada je objavila treći studijski album “Sheezus” te je tada doživjela mentalni slom. Izgubila je sopstveni identitet, a to je utjecalo i na njenu porodicu.

Izgubila sam sebe i svoj identitet. Bila sam loša majka i bila sam loša u svom poslu. Budila bih se u atobusu u sred Viskonsina i bila tako mamurna. Varala sam svog supruga. Sve što sam željela je da budem sa svojom djecom. Čak nisam ni zarađivala novac – priznala je u razgovoru za “Vulture”.

Govoreći o svom povratku na muzičku scenu, koji je pratila nemogućnost da se fokusira na odgoj djece, objasnila je da je potpuno izgubila sliku o sebi i da se osjećala kao Alisa u zemlji čuda.

– Imala sam 89 kilograma i morala sam skinuti kilažu. Nisam jela, nisam spavala – kazala je.

Kaže da se nikada nije osjećala usamljenije i izolovanije, ali zaključuje da su joj posljedice iz tog perioda života dozvolile da se sama uzdigne sa dna, riješi probleme i mentalno ojača.