Khloe izbacila Tristana s čestitke za Kim i Kanyea: Da li je odustala od ljubavi?

Piše: Redakcija

Khloe Kardashian stalno dijeli citate o ljubavi, no ova čestitka tvrdi nešto sasvim suprotno. Njen Instagram u posljednje vrijeme vrvi od motivirajućih, ljubavnih ili tužnih citata. Mediji i obožavatelji putem njih pokušavaju konačno doznati kakva je situacija između Khloe Kardashian i njenog partnera Tristana Thompsona.

Čestitka koju je Khloe poslala Kim možda napokon svima pruži odgovor.

Naime, Kim Kardashian i Kanye West proslavili su godišnjicu braka, a Khloe im je poslala čestitku na kojoj nije potpisan Tristan.

– Sretan godišnjica Kimye, ljubav uvijek pobijedi! S ljubljavu, KoKo i True – pisalo je u čestitci, a Tristanu ni traga.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Tristan je varao Khloe dok je bila trudna, a pravi se skandal dogodio kada je snimljen sa striptizetom Lani Blair nekoliko dana prije rođenja kćerke True.

Uprkos čestitci, ne možemo biti sigurni da je Khloe konačno rekla pa-pa Tristanu. Moguće je i da ga namjerno nije potpisala jer je Kim nekoliko puta javno kritizirala Tristana i ne podržava vezu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti