Gwyneth Paltrow napokon otkrila šta je presudilo njenoj vezi s Affleckom

Piše: Redakcija
Od njihove je romanse prošlo dugih 18 godina, no bivša glumica Gwyneth Paltrow u svom se posljednjem intervjuu prisjetila kako je izgledala veza s Benom Affleckom i otkrila zašto se nije udala za zgodnog glumca. Poznatog voditelja Howarda Sterna, zanimalo je kako je znala da njen tadašnji dečko Ben Affleck s kojim je bila u vezi tri godine, nije ona pravi.

– To je zapravo jako zanimljivo. Smatram da postoje te neke veze i ti neki muškarci s kojima jednostavno pokušavate izgladiti neke svoje stvari. Kao da pokušavate zacijeliti neke rane ili popraviti neke greške iz djetinjstva. Zato je Ben ustvari bio svojevrsna lekcija za mene – istaknula je poznata plavuša te dodala:

– Ne znam zapravo ni šta sam htjela popraviti, no znate, bila je to jedna specifična veza.

No, nije ovo prvi puta da Paltrow spominje Afflecka i njihov nekadašnji odnos. Još 2015.kazala je da Ben jednostavno nije bio spreman za nešto ozbiljno te kako nije bio u dobrom periodu. Tada se prisjetila i kako su njeni roditelji bili itekako sukladni s odlukom da prekine vezu s holivudskim šarmerom.

I izgleda kako nije pogriješila. Affleck koji se kasnije oženio s Jennifer Garner borio se s ovisnošću i alkoholizmom koji su ga doveli i do razvoda.

Jennifer Lawrence i Ben Affleck
Jennifer Garner i Ben Affleck

Gwyneth je ipak 2003. uplovila u bračnu luku s frontmenom grupe ‘Coldplay’ Chrisom Martinom s kojim ima dvoje djece, kćerke Apple i sina Mosesa. No, nakon 13-godina braka par je shvatio kako nisu jedno za drugo te su se rastali. I danas su u prijateljskim odnosima te su jedni od rijetkih bivših supružnika koji aktivno sudjeluju u odgoju svoje djece.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti