James Corden: Skoro sam upropastio kraljevsko vjenčanje

Piše: Redakcija

Britanski komičar i voditelj James Corden bio je jedan od gostiju na kraljevskom vjenčanju koje je, kako kaže,  skoro upropastio u ključnom trenutku. Naime, Corden je u svojoj emisiji “The Late Late Show” ispričao da je vjenčanje Harryja i Meghan bilo predivno, ali da je za njega postojala i grozna strana svega.

– Najgore mi je bilo što je u crkvi svuda bilo cvijeća, i to najljepšeg cvijeća koje ste ikad vidjeli. Međutim, ja sam alergičan pa sam cijelo vrijeme morao kihati. I kada je biskup rekao: “Ako neko ima razlog zašto se ovo dvoje ljudi ne bi trebalo vjenčati…”, ja sam samo razmišljao: “Nemoj sad kihnuti”. Na kraju sam kihuno u sebi – ispričao je Corden svojoj publici.

On se u emisiji našalio  i na račun glumca Georgea Clooneyja, koji je zaštitno lice Nespresso aparata za kavu.

– Meghan i Harry, čestitam vam na novom Nespresso aparatu, sigurno ste to dobili za poklon od Clooneyja – rekao je Corden.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti