Izbjegava slatkiše, obožava ribu: Tajna jelovnika Cristiana Ronalda

Piše: Redakcija

U razgovoru za špansku TV emisiju El Chiringuito 33-godišnji Cristiano Ronaldo, koji iza sebe ima sjajnu sezonu, otkrio je kako na odlazak u igračku penziju zasad ne pomišlja.

Podatak kako je Ronaldo najbolji strijelac Lige prvaka šest godina zaredom te kako je ove sezone zabio 15 golova u 12 utakmica sugerira da igra najbolji nogomet u karijeri. Stoga se mnogi pitaju koja je tajna njegova uspjeha.

-Biološki imam 23 godine i još imam puno vremena ispred sebe. Mogu nastaviti igrati do 41. godine života. Sretan sam i zaista se ne mogu žaliti’, kazao je između ostalog Ronaldo, poznat kao sportista koji ima nevjerojatnu radnu etiku, što se vidi na njegovu tijelu, te strogo vodi računa o prehrani.

Otkrio je kako jede šest puta dnevno, ali da uzima manje obroke, a otprije je poznato kako izbjegava alkohol i slatkiše.

View this post on Instagram

Feliz Páscoa!🐣

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Zanimljiv je bio i odgovor o mogućem dolasku Brazilca Neymara iz PSG-a u Real Madrid ovog ljeta.

-Znate, ljudi stalno govore kako će 50 igrača doći, pa na kraju niko ne dođe. Onda u septembru opet najvažniju ulogu imaju igrači koji su godinu prije osvojili titulu… Gledajte, najbolji igrači su već u Madridu. Bale, Benzema, (Lucas) Vazquez, (Marco) Asensio. Svi su oni već ovdje – iznenadio je svojim odgovorom Ronaldo.

Kada je o ishrani riječ, Ronaldo je otkrio kako za doručak najčešće jede šunku, sir, kroasane, tost s avokadom, jogurt te nekoliko vrsta voća. Za ručak Portugalac najviše voli riblja jela koja kombinira s krompirom, jajima i lukom. Od ribe najviše voli bakalar, sabljarku, lubin i oradu.

No isto tako treba reći kako je nedavno glavni kuhar portugalske reprezentacije otkrio kako Ronaldo ‘ne može bez čaše crnog vina, svježeg voća te žitarica i salata’.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti