Poginuo Paul Walker: Nebo je dobilo još jednog anđela

Piše: Redakcija

Poznati glumac i njegov prijatelj Roger Rodas vraćali su se s humanitarne zabave u organizaciji udruženja “Reach Out Worldwide”. Rodas je vozio automobil, a na suvozačevom mjestu sjedio je Paul. Nažalost, Rodas je izgubio kontrolu nad crvenim Porscheom Carrerom GT i zaletio se u stub ulične rasvjete i zatim u drvo. Vozilo je istog trena planulo.
Kad su policija i hitna pomoć stigli na mjesto događaja, Walker i Rodas već su bili mrtvi.

Obit Paul Walker

Čitav svijet oplakuje Paula Walkera, koji je, osim po svopjim ulogama, bio poznat i kao veliki humanista. Pomagao je žrtvama zemljotresa u Čileu te žrtvama na Haitiju

Paul William Walker IV. rođen je 12. septembra 1973. u kalifornijskom gradiću Glendale. Njegova majka Cheryl Crabtree bila je manekenka, a otac Paul Walker III. građevinski radnik. Nakon katoličke srednje škole upisao je nekoliko fakulteta i na kraju diplomirao biologiju mora jer mu je uzor bio Jacques Cousteau.

Glumačku karijeru počeo je još kao beba. Prvi angažman imao je u TV reklami za Pampers. Već s dvije godine bavio se modelingom, a s 12 je dobio prvi angažman u televizijskom showu. ‘Highway to Heaven’, ‘Who’s the Boss?’, ‘The Young and the Restless’ te ‘Touched by an Angel’ prvi su showovi u kojima se pojavljuje.

[nggallery id=370]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti