Princ William nominiran za nagradu “Otac godine”

Piše: Redakcija

Britanski princ William poznat je po tome što je izuzetno posvećen svojoj porodici, te po tome što nastoji da svojoj djeci obezbijedi što više privatnosti i što bezbrižnije djetinjstvo. Upravo zbog toga je William, inače otac princa Georgea, princeze Charlottei malenog Louisa koji ima tek mjesec dana, nominovan  za nagradu “Otac godine” među poznatima za 2018. godinu.

William se pridružio drugim poznatim očevima na listi, kao što su Liam Payne i Simon Cowell, a tu su i Rio Ferdinand i Simon Thomas,  koji su izgubili svoje supruge.

Podsjećamo, Simon je u novembru prošle godine ostao bez supruge Gemme, koja je preminula od mijeloidne leukemije. Posvećeni otac je počeo da piše pisma svakog dana svom sinu Ethanu  da bi mu pomogao da se izbori sa tugom i gubitkom majke. Rio, koji je ostao bez supruge Rebecce koja je preminula od raka 2015. godine, slomljenog srca i obuzet tugom nastavio je da se brine o njihovo troje djece pokušavajući da im bude i otac i majka, da ne bi osjetili prazninu nakon gubitka mame.

Pročitajte još