Ella Dvornik u sjeni kćerke: Iako se skinula u bikini, pažnju krade neodoljiva Balie Dee

Piše: Redakcija

Šetnja džunglom, provođenje vremena na dugim pješčanim plažama i vraćanje u djetinjstvo pomoću ljuljački, sve će to biti samo dio uspomena koje će Ella Dvornik, njen zaručnik Charles i petomjesečna Balie Dee prikupiti na prvom porodičnom odmoru iz snova. Simpatična porodica oduševljava pratitelje svojih društvenih mreža s neodoljivim fotografijama.

Mama Ella pokazala je na putovanju svoju zavidnu liniju, a otkrila je kako su u nekoliko dana uspješno prebrodili svima mrski jet-lag.

Dream team skriva se od Sunca kada je ono prejako, često odlaze u apartman „ubiti oko“, a Ella je otkrila da su na prvom porodičnom putovanju morali u potpunosti promijeniti navike.

– Putovanje s djetetom je sasvim drugačija priča nego u vremenu kad smo Charles i ja na putovanje išli sami. Stalno pazimo gdje je možemo presvuči, kada mora na spavanje, i samo da znate, kolica nećete moći gurati pješčanom plažom. Definitivno smo promijenili navike u potpunosti – napisala je Ella koja još ne otkriva datum vjenčanja s ocem svoje kćerkice, četrnaest godina starijim marketinškim stručnjakom iz Londona.

View this post on Instagram

Big chubba, little chubba #family #homeofallright

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti