Otkriveno zašto je Victoria Beckham bila namrgođena na vjenčanju

Piše: Redakcija

Zna se da se ona rijetko kad smije u javnosti, ali mnogi su joj zamjerili što je na vjenčanju godine izgledala potpuno nezainteresirano i ljuto. Ipak, čini se kako je za sve kriv njen suprug.

Na vjenčanje princa Harryja i bivše glumice Meghan Markle svi su stigli sa širokim osmijehom na licu. Svi, osim modne dizajnerice Victorije Beckham. Iako je poznato da se ona stvarno rijetko smije u javnosti, mnogi su joj prigovorili zbog namrgođenog lica, a u kombinaciji s tamnoplavom haljinom mnogima je izgledalo kao da je na karminama, a ne na vjenčanju. Ipak, čini se kako je 44-godišnja dizajnerica zapravo bila ljuta na svojeg supruga – bivšeg nogometaša Davida Beckhama.

Nakon što su fotografije na kojima je ona namrgođena obišle pola svijeta otkriveno je da je razlog za to druga žena. Naime, njen suprug David Beckham je večer prije u Soho Farmhouse častio producenticu i event menadžericu Karu Keble-White koja je podijelila i njihov selfie – sada već izbrisan. Bar se nalazi nedaleko Beckhamove kuće, a s njim je bio i ostatak porodice.

Ipak, čini se kako Victoria nije bila zadovoljna s ponašanjem svog supruga te večeri što se preslikalo i na idući dan kada su zajedno stigli na vjenčanje godine. S obzirom na to da je 2000-ih bila suočena s čak nekoliko navodnih Beckhamovih nevjera, 44-godišnja dizajnerica sada puše i na hladno.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti