Rijetki su ga primijetili, no ovaj detalj na kraljevskom vjenčanju oduševio je sve

Piše: Redakcija

U automobilu Jaguar E-Type Concept Zero, proizvedenim 1968. godine, čiji je motor uredio Mate Rimac, novopečeni mladenci, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, u subotu 19. maja napustili su dvorac Windsor i krenuli prema Frogmore Houseu, gdje je organizirana večera njima u čast.

Budući da su svi bili zaokupljeni mladim bračnim parom, samo su rijetki primijetili jednu zanimljivost na automobilu. Naime, na Jaguaru su se nalazile registracijske tablice na kojima je bio datum njihovog vjenčanja – E190518, odnosno 19.05.2018.

Iako su u Velikoj Britaniji strogi zakoni kada je riječ o registarskim tablicama, kraljevskom paru bilo je dopušteno imati posebno dizajnirane iz jednog jedinog razloga – jer se nisu vozili po javnim saobraćajnicama.

No, nije princ Harry jedini koji je imao posebno izrađene tablice za svoje vjenčanje. Isto su imali i princ William i Kate Middleton, kojima je pisalo ‘Just Married’, odnosno ‘Upravo vjenčani’.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti