Među elitom na kraljevskoj večeri nema Pippe Middleton

Piše: Redakcija

Kraljevsko slavlje održat će se u Frogmoreu, nekoliko minuta vožnje udaljenom od mjesta održavanja formalnog prijema u dvorani Sv. Jurja u dvorcu Windsor.  Ovo mjesto osigurava najveću privatnost. Princ Charles bit će, navodno, i jedan od govornika u Frogmoreu, baš kao i kum, princ William. Govor bi mogla održati i Meghan Markle. Na popisu zvanica su kraljica Elizabeth II i princ Philip. Pozvani su i vojvotkinja od Walesa, Charlesova supruga Camilla, William i Kate, te princeze Beatrice i Eugenie.

Poznato je da su na zabavu pozvani i glumci iz serije “Suits” s kojima je glumila Meghan, njene prijateljice; glumica Priyanke Chopre, dizajnerica Mishe Nonoo, stilistica Jessice Milroney i britanska reality zvijezda Millie Mackintosh. Elton John će izvesti neke od svojih hitova.

No, pozivnice za večeru nekima su donijele i razočaranje. S popisa sretnih 200 otpale su Sarah Fergusonovim, bivša supruga princa Andrewa, i Chelsy Davy, bivša Harryjeva djevojka. Svi su primijetili da među elitom nema ni Pippe Middleton, sestre Kate MiddletonThe Mirror je objavio da će večera biti tematska. Navodno će biti u egzotičnom stilu inspiriranom tropima, s polinezijskim motivima, a sve zbog omiljenog mladoženjinog noćnog kluba Mahiki. Spominju se i pića s mnogo ruma, ledene skulpture kroz koje teče vodka i mnogo irskog likera Bailey’s.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti