Megan Fox napunila 32. godine

Piše: Redakcija

Megan Fox, jedna od najpoznatijih modela napunila je 32. godine. Megan važi za jednu od najljepših žena u svjetskom show biznis svijetu, a reputacija ljepotice prati je iako je njena ljepota daleko od one prirodne. Ona nerado govori o estetskim korekcijama koje je imala, te se rijetko prisjeća starih fotografija. Kako je i sama navela za jedan magazin, kao mala često je bila meta ismijavanja.

– Patim od kompleksa manje vrijednosti i u stalnom sam strahu od ismijavanja – kazala je glumica i priznala kako je ranjiva na tu temu.

Iako je svi uglavnom pamte kao modela, ona se često našla i u glumačkim vodama, a neke od najzapaženijih uloga imala je u filmovima “Transformers”, “Friends with Kids”, i “This Is 40”, a na setu serijala “Hope&Faith” upoznala je svog supruga.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti