Pjevačica Colonie Ivana Lovrić o događaju koji će pamtiti do kraja života

Piše: Redakcija

Novo lice grupe Colonia, Ivan Lovrić s fanovima na društvenim mrežama se prisjetila dana nakon kojeg njen život više nije bio isti. Na Instagram profilu objavila je fotografiju covera novog albuma ovog popularnog benda koji će fanovi uskoro imati priliku poslušati.

– 01.06.2017. godine bio je dan kada sam dobila ponudu da dođem u Coloniju. Ne trebam vam ni govoriti koji je to šok bio, koliko mi je misli prošlo kroz glavu taj dan. Odlučila sam, kao i obično, ne razmišljati previše i prepustiti se životu, koji je za mene uvijek imao luda iznenađenja. Strah od nepoznatog? To vam u mom riječniku stoji pod “izazov”. Nijedan dosad nisam odbila, jer sam jednostavno odlučila da želim tako živjeti. Komfort zona? Ma, to je za kukavice i evo gdje me to dovelo, godinu od tog saznanja, 01.06. izlazi moj prvi (Colonijin 13.) album “Nova Era”. Ludo sam ponosna i sretna, nemoguće je riječima opisati koliko! Hvala mojoj porodici i svim dragim ljudima na velikoj podršci i hvala mojoj “Colonia porodici” na uloženom trudu i ljubavi u ovaj album – napisala je Ivana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti