Novosti

Lepa Brena: Isplakat ću se prije Filipovog vjenčanja

Uskoro se bliži vjenčanje Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović. Lepa Brena je kazala kako će se isplakati prije svadbe, kako ne bi plakala pred gostima. Bila je sretna kada je sin njenog muža Bobe zaprosio Aleksandru i sada jedva čekaju veselje koje je zakazano za 21. juni.

– Ne postoji trema zbog Filipove i Aleksandrine svadbe, već samo uzbuđenje. On je Bobin prvi sin i baš smo bili emotivni kada nam je rekao da se vjerio. Isplakat ću se prije svadbe, da ne bih plakala pred gostima. Nadam se da me neće obuzeti emocije. To je momenat kada shvatite da su djeca odrasla i da je sada vrijeme da imaju svoje porodice i veliku odgovornost – kaže Brena.

Za organizaciju glamurozne svadbe, na kojoj će biti oko 500 zvanica, zaduženi su budući mladoženja i njegov tata.

– Ja ne pripremam ništa. Boba i Filip organizuju sve, kako bi to bilo glamurozno, nesvakidašnje i svadba koja će se pamtiti za sva vremena. To je jedan ozbiljan posao, jer sada nije kao ranije, kada sam se ja udavala. Tada je bilo dovoljno da se spremi hrana, piće i haljina. A danas je to kao da pripremate jedan ozbiljan igrani film. Uglavnom, njihova svadba će biti jedan spektakl i po interijeru koji spremaju specijalno za njih – kaže Brena, piše Story.rs.