Serena Williams: Nikad nisam mislila da ću se udati za bijelca

Piše: Redakcija

Iako je svoj život posvetila teniskoj karijeri, Serena Williams ju je stavila na pauzu i posvetila se kćerki Alexis Olympiji koju je dobila sa suprugom Alexisom Ohanianom, vlasnikom društvene mreže Reddit. Iako je istakla da je on sve što je ikada željela kada je riječ o “onom pravom”, Serena je priznala kako ipak nije očekivala da će to biti neko poput njega.

– Zanimljivo je… nikada nisam mislila da ću se udati za bijelca, tako da to samo dokazuje kako ljubav nema granica i ne poznaje “boje”, a pokazuje mi i šta ljubav predstavlja – otkrila je za strane medije Serena te dodala kako između crnaca i bijelaca postoji mnogo razlika, no one nisu stale na put njihovoj ljubavi.

No, to nije bilo sve što je Serena rekla o svom braku.

– Ja sam sportista, on je poslovni čovjek. Ja sam crna, on je bijel. Mi smo potpune suprotnosti koje se savršeno nadopunjavaju – objasnila je za New York Times najuspješnija teniserka svijeta koja u svojoj karijeri broji čak 23 osvojena Grand Slama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti