Lindsay Shookus o Benu Afflecku: Čudno mi je sve

Piše: Redakcija

Lindsay Shookus još uvijek se navikava na to da je postala prepoznatljiva javna osoba. Nedavno je govorila o tome kako je biti djevojka Bena Afflecka.

– Čudno mi je sve to. Svoju cijelu karijeru provela sam iza kamere i to je mjesto na kojem se osjećam prijatno. Ja sam producentkinja, majka, prijateljica. To što sam javna osoba ispunjava me smijehom – kazala je Lindsay.

Dobitnica Emmyja smatra da ljudi zapravo ne razmišljaju previše o njoj, niti se ona pretjerano brine da li je u oku javnosti ili ne.

– Neko pomisli na vas jedan minut, a onda počne da planira šta će da pojede za ručak.  Potrošila sam mnogo vremena u posljednje dvije godine kako bih se poboljšala. Ljubav prema samom sebi ima stvarno značenje. Dugo sam mislila kako je to budalaština. Ali, zaista je važna – kazala je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti