Daniel Craig i Rachel Weisz: U iščekivanju novog člana porodice

Piše: Redakcija

Daniel Craig i Rachel Weisz su jedan od rijetkih parova koji su uspjeli sačuvati brak. Već sedam godina žive u skladnom braku. U njihovom odnosu nema velikih promjena, te nisu skloni raznim javnim aferama. Javnost je prije nekoliko mjeseci pozitivno iznenadila vijest da par očekuje prvo dijete. Glumica je još u ranoj fazi trudnoće, pa je vrlo moguće da će bebu roditi na pragu 49. godine, što je mnoge zadivilo.

– Uskoro će mi se vidjeti stomak. Daniel i ja smo presretni. Imat ćemo malog čovjeka u našoj porodici. Jedva čekamo upoznati njega ili nju. Sve je to za nas sada velika misterija – kazala je Rachel, kojoj rođenje djeteta ipak ne bi trebalo da bude tolika nepoznanica. Naime, iz prethodnog braka glumica ima sina Henrryja koji ima 11 godina, dok Daniel ima 25-godišnju kćerku Ellu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti