Lepa Brena: Loša sam kuharica, ali vodim računa o svemu u kući

Piše: Redakcija

Lepa Brena je u svom domu okružena muškarcima, a uprkos tome otkrila je da nikada nije naučila da kuha. Pjevačica je ipak pronašla riješenje, pa je unajmila kuharicu koja im ispuni svaku želju kad je hrana u pitanju.

– Ja uopće nisam vješta u kuhinji, loša sam kuharica. Dobila sam kompleks odavno, tako da ne kuham. Volim da mi postave. Mogu da serviram i da postavim lijepo sto, ali da kuham – ne. Nemam nikakav afinitet. Postoje tako dobre kuharice, da mislim da ne želim da im oduzimam tu titulu – rekla je Brena, i dodala:

– Ja sam organizator našeg domaćinstva. Morate da budete neko ko će da prečisti kuću, da zna šta će da se baca a šta neće, da sređujete stvari i odvajate one koje više ne nosite. Uglavnom ja maltretiram muškarce da obave te stvari. Eto, ja se bavim uglavnom njegovanjem kuće. Interijer, eksterijer, ja o tome svemu vodim računa. O svemu pazim, osim što ne kuham, i mislim da je to sasvim dovoljno. I zaradim da sve to platim.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti