Ryan Reynolds o odnosu s Blake Lively: Tajna sretnog braka

Piše: Redakcija

Često su u proteklih mjeseci glumci Ryan Reynolds i Blake Lively bili u pažnji javnosti. Govorilo se o njihovom razvodu, ali od toga nema ništa. Poznati holivudski glumac Ryan Reynolds otkrio je kako i na koji način on i njegova supruga Blake Lively  održavaju brak sretnim. S obzirom na to da imaju mnogo obaveza, karijere, pa čak i dvoje djece, interesantna je činjenica koliko ovaj holivudski par plijeni pozitivnom energijom.

– Ne dozvoljavamo da se naši termini za snimanje filma preklapaju. To znači kad ja snimam film, ona ne snima i obrnuto – kazao je Ryan.

Blake Lively i Ryan Reynolds

Tvrdi da dobro organizovani termini supružnika olakšavaju svakodnevicu i da tada mnogo bolje “žongliraju” porodičnim obavezama.

– Oduvijek sam pristalica da u braku i jedno i drugo ima “svoje vrijeme”. Tada je čovek ispunjeniji, radio je ono što voli i ništa drugo mu ne pada teško. Zamislite da ste po cijeli dan u kući, obavezama oko djece, dvorišta, opšta neorganizacija. Da li biste bili raspoloženi za bilo šta drugo što donosi da? Naravno da ne – dodao je Ryan.

Kako bračni par ima dvije kćerke, kazao je i koliko je zapravo lako ili teško boriti se s tri “žene” u kući:

– Imati porodicu znači ne razmišljati o glupostima. Prisutan sam u njihovim životima maksimalno i mogu reći samo da uživam – kazao je.

Ryan Reynolds sa suprugom Blake Lively i djecom

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti