Tarik Filipović: Plašio sam se braka

Piše: Redakcija

Glumac i voditelj Tarik Filipović za Story.rs je otkrio kako ljubomorna čuva dijete u sebi, da se trudi biti idealan muž, te da ga zbog bosanskih korijena često ponesu emocije. Tarik je u dugogodišnjem braku s bivšom miss Hrvatske Lejlom, s kojom ima sinove Dina i Armina. Njegova supruga Lejla često o Tariku govori s puno ljubavi i emocija, pa je jedne prilike kazala: „Kad od nekoga dobijate svakodnevno toliko ljubavi i pažnje, kad nekome ništa nije teško da učini za vas, kad u jednoj osobi imate ljubav vašeg života, prijatelja, oslonac… Mislim da s ponosom mogu reći da sam u ulozi njegove supruge i te kako pronašla sebe.”

– Ova izjava me baš raznežila. Nije da nije istina. Idealnog nema, a šta mi nedostaje da se približim tome, treba pitati Lejlu.

No, priznaje prije Lejle nije ni razmišljao o braku.

– Nisam ni razmišljao o braku, jer me pomisao na bilo kakvo vezivanje izuzetno plašila, ali eto, leptirić je sletio. Moja majka je na jednoj fotografiji napisala da se neće udati. Kada je tata “uklizao”, slika je misteriozno nestala – kazao je za Story.rs Tarik.

 

 

Pročitajte još