Kćerka Gwyneth Paltrow i Chrisa Martina je odrasla i prava je ljepotica

Piše: Redakcija

Gwyneth Paltrow objavila je rijetku fotografiju svoje kćerke Apple kako bi obilježila njen 14. rođendan.

– Ti si najživahnija, najsmješnija i najljepša (iznutra i izvana) mlada žena. Hvala ti što se još uvijek družiš sa mnom iako ti je 14 – napisala je glumica uz fotografiju.

 

A jabuka u ovom slučaju stvarno nije pala daleko od stabla jer je 14-godišnjakinja prava kopija svoje slavne mame! Obožavatelji su redom kometirali da je Apple predivna te da stvarno nevjerovatno liči Gwyneth.

 

Apple je prvo dijete glumice i frontmena Coldplaya, Chrisa Martina. Rođena je pet mjeseci nakon njihovog vjenčanja, a par je godinu kasnije dobio i sina Mosesa.

Prije četiri godine Paltrow i Martin su se odlučili rastati, ali ostali su u jako dobrim odnosima. Da se toga još uvijek drže, dokazuje i činjenica da se Martin dobro slaže s njenim sadašnjim zaručnikom Bradom Falchukom, kao i ona s njegovom djevojkom Dakotom Johnson.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti