Meghan u suzama: Otac joj ne dolazi na vjenčanje

Piše: Redakcija

Otac Meghan Markle, Thomas, izjavio je da ipak neće doći na vjenčanje svoje kćerke, a naveo je dva razloga za to. Prvi je što je prije sedam dana doživio blaži srčani udar, i to zbog stresa. A drugi to što se saznalo kako mu je agencija platila da ga fotografišu kako u kafiću gleda fotografije kraljevske porodice i čita o njima na internetu. Navodno je rekao da ne želi više sramotiti svoju kćerku i kraljevsku porodicu te da je požalio što je uzeo novac od agencije. Tvrdi da novac nije bio glavni motiv nego je htio popraviti svoj imidž u javnosti. Thomas je objasnio  kako je srčani udar drugi koji je doživio te da se sve dogodilo zbog stresa. Navodno se brzo odjavio iz bolnice kako bi mogao doći na vjenčanje u London, no sad ipak kaže da ne želi doći. No, uprkos njegovim tvrdnjama da je pretprio srčani udar, britanski Daily Mail saznaje da se Thomas Markle uopšte nije prijavio u bolnicu dan kad je rekao da je imao srčani udar nego je cijeli dan proveo u svom domu u Rosaritu.

Dva dana kasnije uhvatili su ga kako u McDonald’su kupuje Happy Meal i gazirano piće, a zatim je svratio i u KFC. Thomas je trebao otpratiti Meghan do oltara, a Amerikanka je navodno jako uznemirena te ga moli da ipak dođe.

– Ovo je duboko intiman trenutak za gospođicu  Markle nekoliko dana prije vjenčanja. Ona i princ Harry mole još jednom za razumijevanje i poštovanje za gospodina Marklea u ovoj teškoj situaciji – stoji u saopštenju iz Kensingtonske palate.

Prijatelji para kažu kako su i Meghan i Harry jako uznemireni te shvataju da je to teška situacija za Thomasa.

– Harry okrivljuje sebe i osjeća se kao da je to cijena koju svi u njegovom životu moraju platiti. Misli da je to samo jedan od problema koji je uzrokovao Meghaninoj porodici – rekli su izvori.

Uz Meghan će na vjenčanju  biti samo njena majka Doria Ragland.

Profimedia

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti