Luka Lazukić tražio policijsku zaštitu od Dragoljuba Bekvalca

Piše: Redakcija

Mjesec nakon što je Nataša Bekvalac optužila supruga Luku Lazukića da ju je pretukao, nakon čega je dobio zabranu prilaska, situacija se ne smiruje. Naime, kako „Alo!“ piše, Lazukić je stigao u MUP na Čukarici da bi tražio policijsku zaštitu od Dragoljuba Bekvalca, Natašinog oca. Time će IT stručnjak, kako se predstavlja, sprovesti u djelo odluku koju je najavio ubrzo nakon što je fudbalski trener rekao da bi za svoju kćerku i ubio.

Dragoljub je gostovao u emisiji Olivere Kovačević „Da, možda, ne“ na RTS-u nekoliko dana nakon nemilog događaja, gdje je, između ostalog, izjavio da bi sve učinio za svoju kćerku.

– Sreća što od Novog Sada do Beograda ima toliko kilometara. Baš sam čitao prije 10 godina šta sam rekao za Natašu, da bih za nju ubio, sada kažem: „Za Natašu bih i poginuo“ – rekao je Natašin otac, osvrnuvši se na traumu koju je ona pretrpjela samo mjesec i po nakon rođenja kćerke Katje.

– Čovjek od 120 kila je napao ženu od 60, udarao ju je u ranu od carskog reza, to ne može normalan čovjek da uradi sa suprugom, majkom svog djeteta. Poštujem žene, a djecu ću uvijek štiti. Nataša mi je rekla da je on je nakon porođaja postao drugi čovek, da je bio ljut što je beba zauzela njegovo mjesto. To ne mogu da shvatim. Čovjeku je mesto pored svoje žene, a ne u kafani do četiri ujutru – kazao je Dragoljub.

Desetak dana kasnije Lazukićevi advokati su podnijeli krivičnu prijavu protiv Dragoljuba Bekvalca zbog navodnih prijetnji, kao i protiv Nataše, zbog navodnog lažnog prijavljivanja nasilja u porodici. Inače, Lazukić je prije izvjesnog vremena otišao u Atinu, ali se vratio da bi tražio policijsku zaštitu od tasta.

Pročitajte još