Emotivna poruka Maje Šuput: Prva i posljednja fotografija na kojoj nismo zagrljeni

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Maja Šuput i Nenad Tatarinov u vezi su od ljeta 2017., a prije toga su se poznavali dvije godine. Par se u međuvremenu i zaručio na Maldivima, a pjevačica ne krije koliko voli svog zaručnika. Naime, ona je ispod zajedničke fotografije na svom Instagram profilu objavila emotivnu poruku u kojoj je Nenadu čestitala rođendan.

– Ovo je slika s našeg prvog putovanja. Tada smo još krili da smo zaljubljeni. Ovo je i prva i posljednja slika na kojoj nismo zagrljeni. Jer se pravimo pred ljudima da smo prijatelji. Tada si mi se sviđao. Danas te volim. Sjedeći na tom dvosjedu nisam ni sanjala da ću za nekoliko mjeseci biti zaručena za tebe, a  danas sam presretna buduća žena. Tada sam mislila da smo na nekom zabavnom putovanju, danas planiram putovanje koje će trajati cijeli život . S tobom. Ti i ja. I presretna sam. Presretna sam i za svaku sijedu koju si dobio od onda. Znam da si ih dobio zbog mene, ali ti stoje prokleto sexy. Želim ih još. Želim da budeš ovakav čovjek zauvijek. Jer si srce i duša. Želim da budeš zdrav i u energiji. Jer me moraš pratiti. Želim da mi i dalje govoriš sto puta na dan da me voliš. Jer onda i ja mogu tebi reći isto natrag. Želim da ti ovaj 35. rođendan bude najljepši ikada, jer ti to zaslužuješ. Sretan ti rođendan, ljubavi moja, volim te – napisala je Maja ispod fotografije.

Par još uvijek nije otkrio tačan datum svog vjenčanja.

View this post on Instagram

Ovo je slika sa naseg prvog putovanja .Tada smo jos krili da smo zaljubljeni. Ovo je i prva i posljednja slika na kojoj nismo zagrljeni. Jer se pravimo pred ljudima da smo prijatelji. Tada si mi se svidjao. Danas te volim. Sjedeci na tom dvosjedu nisam ni sanjala da cu za par mjeseci biti zarucena za tebe , danas sam presretna buduca zena. Tada sam mislila da smo na nekom zabavnom putovanju, danas planiram putovanje koje ce trajati cijeli zivot . S tobom. Ti i ja. I presretna sam. Presretna sam i za svaku sijedu koju si dobio od onda. Znam da si ih dobio zbog mene ali ti stoje prokleto sexy. Zelim ih jos. Zelim da budes ovakav covjek zauvijek. Jer si srce i dusa. Zelim da budes zdrav i u energiji. Jer me moras pratiti . Zelim da mi i dalje govoris sto puta na dan da me volis. Jer onda i ja mogu tebi reci isto natrag. Zelim da ti ovaj 35. rodjendan bude najljepsi ikada , jer ti to zasluzujes . Sretan ti rodjendan ljubavi moja, volim te…. 💖💖💖

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Pročitajte još