Burna prošlost: Svi skandali princa Harrya

Piše: Redakcija

Princa Harryja danas znamo po jako mnogo angažmana na humanitarnom radu. Baš poput svoje pokojne majke princeze Diane, Harry se posvetio pomaganju drugima.

Pred njim je vjenčanje s glumicom Meghan Markle, no prije veze s njom princ je bio prilično nestašan.

Tako je Harry sa samo 16 godina bio na odvikavanju od marihuane. Osim problema s drogom volio je i potegnuti za čašicom, pa ga je kraljevska porodica poslala u rehabilitacijski centar na odvikavanje. Ipak, Harry je tamo proveo tek jedan dan.

Prije 13 godina Harry je cijeli svijet digao na noge. Naime, 2005. pojavio se obučen u nacističku odjeću. Princ je tada tvrdio da je to bio tek kostim, i javnosti se ispričao zbog ovog skandala. To je bio toliki skandal da se o tome očitovao i tadašnji britanski premijer Tony Blair.

Imao je Harry i problema s fotoreporterima. Jednom zgodnom su ga fotografirali ispred jednog londonskog kluba. Princa je toliko razljutilo da je jednom od fotoreportera aparat gurnuo u lice. Slična situacija se dogodila i nekoliko godina kasnije.

Ipak, mnoge je najviše zabavljalo gledati nage fotografije princa Harryja. 2012. godine princ je otišao u Las Vegas nakon čega su u javnosti osvanule golišave fotografije. Na njegovu štetu, no na radost brojnih obožavateljica. Pisalo se tada i da je kraljica Elizabeta pala u nesvijest kada je vidjela o čemu se radi…

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti