Channing Tatum: Nakon bračnog brodoloma i dalje šalje poruke pune ljubavi

Piše: Redakcija

Glumac Channing Tatum napravio je gestu koja je dojmila sve njegove obožavatelje. Na svom je Instagramu poslao poruku punu ljubavi svojoj bivšoj supruzi Jenni Dewan, s kojom ima kćerkicu Evelyn (4).

28-godišnji glumac koji slovi kao najzgodniji glumac Hollywooda, dirljivu izjavu zapravo je namijenio dvjema ženama koje su obilježile njegov život.
STEP UP, Channing Tatum, Jenna Dewan, 2006., Image: 98051223, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; ©Touchstone Pictures/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett

– Sretan Majčin dan svima! Jenna, sretan Majčin dan, srce! Mama, i tebi sretan Majčin dan. Volim vas obje! – rekao je poznati glumac na svom Instagram Storyju.Nakon punih devet godina braka, Channing i Jenna su početkom aprila objavili vijest o rastavi, a zajednički se i dalje brinu za svoju princezu.

– Puni ljubavi, odlučili smo se razići kao par. Prije mnogo godina iskreno smo se zaljubili i imali smo predivno zajedničko putovanje. I dalje se volimo, no ljubav je predivna avantura koja nas vodi u različitim pravcima – dio je objave za javnost koju su oba supružnika potpisala.

Još za vrijeme trajanja braka, Jenna je u showu Ryana Seacresta otkrila da je suprugovo prezime uzela isključivo jer je to bila njegova želja.

– Channing je jako tradicionalan. Ja nisam. Moja porodica je jako liberalna pa nama to nije važno, ali njemu je. Još mu je malo žao što nisam uzela samo njegovo prezime, ali iz nekog razloga teško mi je odreći se prezimena s kojim sam se rodila – izjavila je Jenna koja je uz svoje prezime samo dodala suprugovo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti