Sin zvijezde TV serije “Sinovi anarhije” izvršio samoubistvo

Piše: Redakcija

David Labrava zvijezda TV serije “Sinovi anarhije”, objavio je na svom Instagram profilu kako je njegov 16-godišnji sin Tycho sebi oduzeo život.

Slikovni rezultat za David Labrava

Labrava je objavio nekoliko zajedničkih fotografija i napisao:

– Nikada, ali baš nikada ne bih pomislio da ću objavljivati ovako nešto. Ovo je moj dječak Tycho. Oduzeo si je život prije nekoliko dana sa 16 godina. Patio je od depresije koju nismo znali prepoznati jer je bio veseli, mladi momak. Razgovarajte sa svojim voljenima, možda neće pokazati znakove depresije. Pazite na njih. Ja sam slomljen – napisao je Labrava.

Glumac je pokrenuo i stranicu za prikupljanje novca na platformi GoFundMe u sjećanje na Tycha i njegovu posljednju želju.

– Tychova posljednja želja bila je: Dajte sav moj novac organizacijama za pomoć oboljelima od depresije i bipolarnog poremećaja. I to ćemo učiniti – napisao je Labrava.

David Labrava

@davidlabrava

FlyHighTYCHO https://www.gofundme.com/flyhightycho?pc=tw_dn_cpgntopnavlarge_r&rcid=r01-152596626141-4d6b3f1a10aa4c75 

FlyHighTYCHO

On May 5th, 2018 Tycho Spelis Chiusano decided to end his life. He was 16 years old. He quietly suffered from depression for years and didn’t know how to ask for help.   An amazing and beautiful s…

gofundme.com

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti